+373 79 58 58 54

Top menu

Languages

SUPER

Solutie impotriva ploșnițelor

Solutie impotriva ploșnițelor

K-Obiol EC 25

Pentru protecția cerealelor și legumelor depozitate

Solfac Duo SC75

Insecticid profesional pentru combaterea insectelor zburătoare și târâtoare

Solfac Duo SC75

K-Othrine SC 25

Protejează casa de invadatori

1
1
1
1

Moldagrotech

Moldagrotech

În perioada 21 octombrie – 24 octombrie a anului curent (2015), în incinta Centrului Internațional de Expoziție MoldExpo s-a desfășurat cea de-a 29-a Expoziție Internațională Specializată pe echipamente și tehnologii agricole pentru sectorul agro-industrial, cunoscută sub denumirea de ”Moldagrotech”.

Prezentarea la nivel a companiei Belnis S.R.L. a fost apreciată atât de concurenți, cât și de vizitatori. Experiența de participare deja pentru a treia dată, demonstrează calitatea prestării serviciilor și a produselor.

Domeniul de activitate al companiei îl reprezintă importarea, reprezentarea oficială și distribuirea produselor companiilor internaționale precum Bayer Environmental Science, Garant, Valbrenta Chemicals și Biovetprotect S.R.L.

Compania Bayer Environmental Science oferă o gamă largă de produse biocide, printre care și insecticide cu o calitate și efect care nu se lasă așteptate. Cu ajutorul produselor companiei date, precum Insecticid K-Othrine SC-25, Quick Bayt, Maxforce IC White, K-Obiol EC-25, Quick-Bayt Spray, K-Obiol SC-25, K-Othrine Profi EC-250, veți uita pentru totdeauna de insectele dăunătoare și deranjante. Problema poluării mediului este înlăturată datorită componenței de ultimă generație a produselor, lipsite de elemente nocive, inclusiv și pentru organismul uman. Partener prețios, compania Garant întrunește calitățile de profesionalism și încredere, individualitate și calitate, garanție indubitabilă și prețuri flexibile și avantajoase.

Un alt partener, compania Garant, propune produsele sale pe piața de desfacere internațională iată deja pentru o perioadă de 19 ani. Pe parcursul acestor ani ea a dobândit experiență în domeniul serviciilor de dezinfecție. O calitate deosebită a companiei este abordarea individuală a fiecărui client. Produsele sale, precum Legion, Absolut Gel, Absolut Primanka, Karakurt, Kamikadze, propun în primul rând rezultate rapide și nu în ultimul rând, durabile în timp.

Compania Valbrenta Chemicals deja pentru 35 de ani deține specialiști cu calificare înaltă, cu experiență inedită în domeniu, cu idei inovative, care utilizează în practica sa ustensile performante. Datorită experienței, sârguinței și devotamentului său față de consumatori, compania ocupă ani de-a rândul locuri de frunte în diverse concursuri și expoziții internaționale.

Ultimul, dar nu și cel din urmă partener, compania Biovetprotect S.R.L. este un producător autohton prezentat prin mărcile Moartea Șobolanilor și Furtuna Șobolanilor.

Progresul companiei Belnis nu se lasă de dorit și cu prilejul Expoziției de toamnă au fost prezentate produsele sale noi, precum RatMaut, Ratstop, dar și acele produse care  și-au demonstrat calitatea în timp, și anume, Sperietoarea Fulger-US.

De asemenea compania Belnis este distribuitor oficial al produselor Swingtec pe piața Republcii Moldova.

Pe lângă activitatea sa de reprezentant oficial, compania Belnis S.R.L. oferă o gamă largă de servicii. Beneficiarii pot primi un răspuns prompt la problemele sale. Sfera serviciilor pest-control cuprinde (dezinfecție, dezinsecție, deratizare), consultanța (aplicări în corespundere cu tehnica securității, siguranței alimentare), și distribuția (insecticide, rodenticide, dezinfectanți, echipamente de protecție).

Evenimentul a servit drept sursă de informare a populației despre produsele împotriva dăunătorilor dar și ca ghid informativ pentru profesioniștii din domeniul de igienă publică și companiile specializate. În cadrul expoziției, compania BELNIS S.R.L. a reușit să-și prezinte domeniul său de activitate:  Igiena și Sănătate Publică în scopul contribuirii și asigurării unor standarde de viață ridicate, alături de alte companii autohtone.